Möt våra nya kollegor Evelina och Marcus

June 22, 2023

Det fria ordet, vara en del av den digitala transformationen och ett fint rykte. Det är tre av anledningarna till att våra nya medarbetare Evelina och Marcus valde att ansluta till oss på Mediekompaniet. Vi är tacksamma att de valde oss och här får ni chans att också lära känna dem närmare.

Evelina Gustafsson, Key Account Manager.

Evelina Gustafsson är ny Key Account Manager med digitalt fokus. Hon har bland annat tidigare jobbat på Bonnier News där hon arbetade med programmatisk försäljning. En glad dalmas som har lätt till skratt och som gillar att umgås med barnen och sin hund.

Marcus Toresson, Business Controller.

Marcus Toresson är ny Business Controller och kommer framför allt arbeta med rapporteringen till våra ägare. Han kommer närmast från Airtimes sales där han var ekonomichef. Har även tidigare varit på Schibsted och MyNewsDesk. Nybliven lantis (flyttat från stan till Färingsö), där han odlar och pysslar med djuren på gården.

Varför valde ni att börja på Mediekompaniet?

Marcus: När jag fick frågan om att jobba på Mediekompaniet kändes det som en självklarhet att tacka ja, förklarar Marcus. Det fria ordet som företaget och dess ägare står för känns enormt viktigt speciellt i den tid vi lever i idag.

Evelina: Jag har jobbat med nyhetsmedia i många år så det ligger mig varmt om hjärtat. Sedan har Mediekompaniet ett väldigt fint rykte i branschen, vilket beror dels på att vi jobbar med ett välbeprövat och trovärdigt media samt dels på att det finns mycket själ och värme i det här företaget.

Vad är mest spännande med branschen just nu och vad ser ni fram emot att bidra med?

Marcus: Hela den digitala transformationen och då främst att kunna behålla den regionala förankringen i innehållet. Jag hoppas kunna bidra med att dels rapportera ett resultat som gör våra ägare nöjda men också att bidra till effektivisering av processer internt.

Evelina: En utveckling jag tycker är spännande är den som skett efter pandemin, att läsare i dag har ett ännu större behov av tillförlitlig nyhetsmedia. Men sen ska det självklart bli spännande att följa den digitala transformationen, hur den programmatiska handeln kommer att stå sig och utvecklas i och med tredjepartskakans död osv. Jag tror jag framför allt kommer kunna bidra med att stärka lagandan och bidra till den fantastiska kulturen på Mediekompaniet.