I sommar vill du synas i lokal fotbollskontext

April 16, 2021

Det råder fotbollsyra runtom i landet inför den efterlängtade säsongen 2021. Lokalmedia kommer nu livesända flera av divisionerna. Dessutom är det Fotbolls-EM med avspark 11:e juni. Lokal kontext och fotboll betyder ännu bättre exponering för dig som annonsör. 

Därför har vi tagit fram ett anpassat Fotbollspaket som riktar sig till dig som vill få ut det bästa av två världar, lokalt tilltal och fotboll. Mellan den 11:e juni och 11:e juli kommer det även rapporteras omfattande ifrån mästerskapen i hela vårt nätverk av ca 100 sajter.

Inför årets säsong väntas en digital rekordpublik som kommer bevaka de över 1300 sändningarna runtom i landet av de olika divisionerna. Lokala mediekoncernerna Gota Media, Stampen, NTM, Bonnier News Local och Skånska Dagbladet har förvärvat exklusiva sändningsrättigheter för division 2-3 herr och division 1 dam fram till 2022.

Lagen i dessa divisioner har en engagerad och trogen publik på sina respektive orter och lokaltidningarna har följt dessa klubbar i generationer. Nu höjer vi ribban i vår bevakning genom att livesända matcherna.

Som matchsponsor kan du som annonsör vara med och presentera sändningarna före match, samt vara med i all marknadsföring av sändningarna. Sponsorpaketet som vi tagit fram är branschexklusivt där endast en aktör per bransch kan vara med.

Kontakta oss så berättar vi mer om upplägget.